T E E N L I C I O U S 🎵

HOME ABOUT STUFF FRIENDS ➕FOLLOW DASHBOARD

Aulia Suci Wardina. 19 yo
Silent Reader(s)

© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra edited by Aulia Suci Wardina. Image from 동방.
Get Tagged
05 June, 2013 | 0 comment(s)
Get Tagged? Oh no!
Hahaha
Tagged from: Faradina and Nabihah
Thanks yo~
  • Write 11 thing about yourself
  • Answer the questions who tagged you
  • Create 11 questions who you tag
  • Choose 11 bloggers you tag and linked them
  • You not allow to tag me back

11 Things About Me 

1. I'm a Moslem
2. Love Allah SWT and Muhammad SAW
3. Love my parents
4. Useless Person
5. School at JHS 1 West Cikarang (Not ever)
6. Age: 15y/o
7. Love writing a short story
8. Love bloggie very much
9. Have a strong passion {are you sure?} haha
10. Love a History Subject very much
11. I can't speaking English well, ahaha


Dina's Questions

1. Pacaran sama eyang subur / musuh bebuyutanmu? 
2. Kartun apa yang kamu senangi? 
3. Kalo trending topic di twitter ada nama aku,kamu langsung apa? (envy,sorakin,etc?) kepo.. 
4. Lebih milih mata pelajaran MTK atau FISIKA?
5. Jujur~ kamu dulu alay nggak?
6. Kalo di blogger,lebih doyan ngedit template atau nge-post
7. Umur kamu berapa?
8. Suka shopping atau blogging?
9. Lebih baik baterai diambil atau modem :D ?!
10. Apa reaksi kamu saat melihat INI lihat lama-lama (click)
11. Jika kamu terkenal,mau nggak ngasih fans ttd?
Jawaban:
1. Ga dua-duanya ah, hehe 
2. Doraemon, The Lion King, UP, Upin-Ipin, etc 
3. Flat expression kayanya deh~ 
4. Dua-duanya suka, tapi lebih suka ke FISIKA sih 
5. Ya sedikit :P 
6. Wis ngedit dongs hehe 
7. 15 yo 
8. Blogging lah 
9. Lebih baik baterai diambillah 
10. Kesel and males -_- 
11. Ya mau lah, tanpa fans kita bukan apa-apa *aseek 
Nabihah's Questions

1. Indonesia or Korea? (?)
2. Pizza Hut or J.Co?
3. What is your favorit word?
4. Skype / Path beserta alasan
5. Facebook / Twitter beserta alasan
6. What do you think about Super 7?
7. Father or Mother? 
8. What do you think about me?
9. Are you like write a diary?
10. Who your best friend at cyberspace?
11. What do you think about my blog?
Jawaban:
1. Indonesia! I love and proudly with my county 
2. Dua-duanya suka yaa, tapi Pizza Hut ajalah 
3. Simple aja, saya lebih suka kata-kata "Don't give up!" 
4. Skype dong, yaa lebih asik aja gitu ngobrol w/ videocall bisa lebih leluasa 
5.  Untuk saat ini, masih suka facebook. Karena masih banyak temen saya yg komunikasi lewat jejaring sosial itu 
6. I dislike boyband, or another. I don't know about Super 7, and i can't give opinion for it. 
7. Mother is my heart, but my father is my hero. I love them 
8. I don't know about your self, because to meet with you i've never. But, i belive you're a friendly girl. 
9. Yes i'm. Because i think it can keep my secrets, and more safety 
10. I don't have a CyberSpace, hehe~ 
11. Your blog is very interesting to me~~
11 Questions From Me

1. Lebih suka blogwalking atau chatting?
2. Cinta Indonesia?
3. Proud with yourself?
4. Pilih Matematika atau IPA?
5. Punya sahabat? Kalo punya siapa?
6. Suka film horror, comedy, realita atau roman?
7. Novel atau komik?
8. TV atau Laptop?
9. Kambing atau Domba?
10. Sekarang sekolah dimana? Terus alasannya apa mau sekolah di sekolah sekarang?
11. Suka nulis atau baca?